- Demko Romania

Despre noi

Despre noi

Compania noastră, Serttașlar Dıș Ticaret A.Ș., își desfasoara activitatea inca din anul 1980 în provincia Mersin, având scopul de a exporta și importa leguminoase. Legumele sunt primite de la fermieri, iar in urma etapelor de calibrare și selecționare, acestea sunt trecute prin masini Sortex. Masinile Sortex au rolul de a le separa după criteriul culorilor, apoi sunt ambalate după procese de selecție manuală, iar in final sunt transformate în alimente potrivite pentru consumatori. De asemenea, pe lângă exportul de leguminoase, compania noastră importă și produse precum susan, soia, făină, condimente și cereale.


Marca indispensabilă de pastă de tomate din bucătăria turcească, de aproximativ o jumătate de secol, s-a alăturat familiei Serttașlar Group of Companies din 2008. În 2008, compania noastră a intrat în acest domeniu prezentând marca de pastă de tomate DEMKO. Astfel, aceasta a produs, având o capacitate mare de procesare zilnica de aproximativ 2.000 de tone de roșii în fabrica stabilită pe o suprafață de 110.000 m2 în districtul Bursa-Karacabey în cadrul companiei Serttașlar Dıș Ticaret A.Ș.. Compania noastră, care deține o poziție importantă în cota de piață cu o producție de aproximativ 15.000 m/tonă de pastă de tomate pe an, se află într-un proces de dezvoltare, aceasta mărind cota de piață zilnic.


Marca DEMKO, care procesează în medie 100.000 de tone de roșii anual, produce, de asemenea, 15.000-20.000 de tone de pastă de tomate și alte produse din roșii. Organizația noastră, care deservește în principal piața internă, exportă în diferite țări. Pe de alta parte, în afară de pasta de tomate, vom începe în curând producția de ketchup, maioneză și sos de roșii, precum și servicii de ambalare în fabrica noastră din Karacabey.


Pasta de tomate și conservele DEMKO, care au devenit un simbol al calității în sectorul pe care îl reprezintă, se produc în instalațiile noastre în conformitate cu Codexul Alimentar Turcesc, cu tehnologia modernă și cu standardele mondiale. Competența pastei de tomate și a conservelor DEMKO a fost prezentată printr-o inspecție corectă a produselor oferite consumatorului. In plus, s au făcut teste și controale în fiecare etapă de producție de-a lungul drumului parcurs de legume din câmp până pe masă. Cea mai mare responsabilitate și dorința a mărcii DEMKO pentru pasta de tomate și conserve, este de a-și continua cu mândrie activitatea în viitor, dând dovadă de profesionalism și perseverență. Succesul companiei este reprezentat de satisfacția clienților și mulțumirea acestora cu privire la produsele pe care le consumă.

Scroll to Top